Sunday, 25 May 2014

Sumber Pendapatan Online Melalui Ashadee.com

Sehingga sekarang saya tidak berputus asa untuk menjadikan internet sebagai sumber pendapatan online. Antara laman web yang boleh dijadikan sumber pendapatan online adalah Ashadee.com. Setiap kali saya menerima email notikasi komisen affiliate berjaya diterima saya merasa sangat puas. Alhamdulillah kepada Allah swt kerana dari Nya rezeki itu datang.

Sumber Pendapatan Online Melalui Ashadee


buat duit affiliate ashadee

Dulu laman web ini dikenali sebagai Jomniaga. Ashadee adalah marketplace terbesar di Malaysia yang mengumpulkan produk-produk dari usahawan internet.

Ashadee.com diasaskan oleh Gobala Krishnan. Jika anda ingin belajar lebih lajut bagaimana untuk buat duit dengan Ashadee, anda boleh mengikuti webinar ini secara percuma yang dikendalikan oleh beliau. Klik Untuk Ke Webinar

Tiada bayaran dikenakan untuk mendaftar malah anda boleh mempromosikan pelbagai jenis produk. Semuanya bergantung kepada kerajinan dan usaha anda.

Anda boleh pelbagaikan teknik promosi. Jika anda mahu gunakan teknik yang Long Terms, antaranya adalah menggunakan blog.


Anda dibayar mengikut komisen yang telah ditetapkan setiap kali anda berjaya hasilkan jualan. Lagi tinggi nilai komisen lagi besar keuntungan anda.

Untuk mendaftar sebagai affiliate Ashadee. Anda boleh ke laman web Ashadee sekarang melalui pautan berikut : Laman Web Ashadee.

Jika anda mahu jadikan blog sebagai punca pendapatan melalui affiliate anda boleh rujuk Kitab SEO Merah Jambu.


Download Panduan Bisnes Affiliate


First name

E-mail address




Sekian sahaja dari saya.
 
Continue Reading

Saturday, 24 May 2014

Ebook Lubuk Bisnes Tudung Terbaik

Artikel ini adalah artikel review untuk Ebook Lubuk Bisnes Tudung oleh Cik Zana dalam artikel tersebut. Jadi adalah lebih elok jika saya menulis review berkenaan Ebook Lubuk Bisnes Tudung ini.

Review Ebook Lubuk Bisnes Tudung Cik Zana


review ebook lubuk bisnes tudung terbaik

Bisnes tudung antara lubuk bisnes yang mempunyai permintaan tinggi. Pasaran tudung tidak membimbangkan kerana sasaran anda adalah wanita dan wanita mempunyai kuasa beli yang tinggi khususnya musim perayaan.

Kandungan Ebook Lubuk Bisnes Tudung

Ebook Lubuk Bisnes Tudung oleh Cik Zana telah dipecahkan menjadi 6 buah Ebook mengikut topik yang berbeza bagi memudahkan pembaca supaya faham dengan jelas sebelum memulakan bisnes tudung.

Ebook 1 Rahsia mengenal pasti tudung Hot dan Trendy.

Ini adalah tips terawal yang anda perlu tahu. Kenal pasti jenis tudung yang hot dan trendy. Anda perlu kenal pasti beberapa sebab mengapa tudung dianggap sebagai 'goreng pisang panas' seperti yang diterangkan oleh Cik Zana dalam Ebook Lubuk Bisnes Tudung.

Ebook 2 Cara dapatkan tudung pada harga rendah.

Sebagai peniaga yang bijak sudah pasti anda ingin meminimakan kos kerugian. Jadi anda perlu bijak untuk tawar-menawar dan cara mengelakkan pelanggan membeli dari orang tengah.

Ebook 3 Formula untuk menjual tudung.

Anda perlu tahu bagaimana untuk menjual tudung secara online dan offline. Pelajari cara menjual tanpa memerlukan anda sewa kedai. Bermakna anda juga boleh menjalankannya hanya dari keselesaan rumah.

Ebook 4 Cara menjual tudung gaya tauke.

Anda perasan tak tauke tudung bijak untuk membuatkan pelanggan membeli dengan banyak ? Malah teknik yang mereka gunakan kelihatan mesra pelanggan dan menguntungkan. Jadi anda perlu tiru gaya mereka menjual.

Ebook 5 Cara promosi untuk laku keras.

Antara cara yang boleh digunakan untuk promosikan tudung adalah melalui kaedah visualisasi. Gambar yang menarik akan membuatkan pelanggan menjadi geram dan tidak sabar untuk membeli. Biasanya teknik ini digunakan oleh otai tudung dalam Lubuk Bisnes Tudung.

Ebook 6 Direktori Bisnes Tudung

Dalam ebook ke 6 ini mengandungi cara dan panduan persediaan sebelum memulakan bisnes tudung. Dalam ebook ini juga diterangkan cara untuk dapatkan supplier hanger, patung (Mannequin), rak dan tag harga.Tujuannya adalah untuk membantu anda mengurangkan kos perniagaan.


Ebook Lubuk Bisnes Tudung sebenarnya ditulis khas untuk memberi peluang kepada anda diluar sana supaya :


. . . . sedar tentang potensi bisnes tudung serta

. . . . faham bagaimana untuk memulakan bisnes tudung.


Teknik yang diajarkan oleh Cik Zana tidak memerlukan modal yang besar. Maksudnya dengan modal yang kecil anda sudah boleh memulakan  bisnes tudung.


Dalam Ebook Lubuk Bisnes Tudung juga turut diajarkan cara menjual tudung dengan kos yang rendah tanpa perlu anda menyewa kedai. Maksudnya anda boleh menjalankannya hanya dari keselesaan rumah.

testimoni pembaca ebook lubuk bisnes tudung cik zana

Jadi jika anda ingin mendapatkan maklumat lanjut serta versi percuma Ebook Lubuk Bisnes Tudung anda bolehlah ke laman web Ebook Lubuk Bisnes Tudung.

Sekian sahaja Review Ebook Lubuk Bisnes Tudung dari saya.









Credit to : Blog Azzahairi

Continue Reading

Sunday, 11 May 2014

Ebook Indahnya Malam Pertama Pengantin

Jika kita memperkatakan tentang malam pertama bagi para pengantin baru, sudah tentu ianya bakal membawa seribu satu kenikmatan dan pengalaman yang manis-manis belaka. Anda sebagai bakal pengantin baru sepatutnya tidak harus melepaskan peluang untuk mengecapi kenikmatan-kenikmatan ini.

Indahnya Malam Pertama - Malam 1001 Kelebihan & Kenikmatan


panduan malam pertama pengantin baru


Diantara kelebihan yang bakal anda perolehi bukan sahaja ketika malam pertama itu sendiri tapi selepas saat malam pertama pengantin anda nanti adalah ianya boleh mengeratkan serta mengukuhkan lagi perhubungan diantara anda bersama pasangan anda.

Setelah anda berkawan atau bercouple, lepas je malam pertama nanti, saya jamin anda dan pasangan anda akan lebih intim dan lebih manja. Barulah hidup anda akan lebih berseri dan bahagia.
Malam Pertama juga merupakan titik permulaan dan langkah pertama dalam usaha anda dan pasangan untuk mendapatkan zuriat. InsyaAllah, kita mohon doa agar Tuhan mengurniakan zuriat-zuriat yang soleh dan solehah buat anda dan pasangan.

Bila dah ada anak-anak kecil ni, rumahtangga anda akan menjadi lebih ceria dengan kehadiran tangisan dan  gelak tawa si kecil yang comel tu.

Betul tak? Dengan adanya anak, ianya menjadi pelengkap buat keluarga anda. Bak kata orang, barulah cukup korum dalam keluarga yang bakal anda bina nanti.
Selain itu, malam pertama akan menjadikan anda seorang yang lebih fokus dalam melakukan aktiviti seharian anda.

Erk..apa pula kaitannya? Mungkin anda tertanya-tanya. Sebabnya begini, ketika malam pertama lah anda akan melakukan hubungan seks buat pertama kalinya dalam hidup anda.

Salah-satu tuntutan dan kehendak paling penting dalam hidup anda telah pun berjaya dipenuhi iaitu keperluan seksual anda. Menurut kajian dan ajaran dalam Islam juga, seseorang yang menyalurkan kehendak seksualnya (ke jalan yang betul dan halal) hidup dia akan menjadi lebih tenang dan daya tumpuan akan lebih tajam serta dapat dipertingkatkan.

Dengan itu, segala aktiviti dan pekerjaan seharian anda akan menjadi lebih efesyen dan efektif. Hubungan seksual di malam pertama pengantin dapat juga menjamin kebahagiaan anda bukan sahaja di dunia malah di akhirat kelak juga nanti.

Maksiat dapat dielakkan terutama sekali diantara anda dan pasangan anda. Ye lah, waktu berkawan atau bercouple dulu saya percaya dan tak nafikan, dugaannya amat besar sekali untuk kita. Lebih-lebih lagi dalam mengelakkan diri daripada melakukan maksiat.

Tapi usah risau, dah kahwin nanti, semuanya halal. Anda nak bersentuhan, bermesra dengan isteri atau suami anda pun tak de orang yang nak marah.

Dari sudut kesihatan pula, tahukah anda bahawa hubungan seks sesama suami isteri mampu menjadikan anda awet muda?
Ya, memang betul. Terdapat kajian yang menyatakan jika kita melakukan hubungan seks (yang halal ye) tiga kali seminggu secara konsisten, wajah kita boleh kelihatan 4-7 tahun lebih muda dari usia sebenar kita.

Ini kerana melalui aktiviti seks, darah yang mengangkut oksigen dapat dipam dengan lebih banyak ke seluruh tubuh badan anda yang boleh membawa segala nutrien untuk kesihatan kulit anda. Wajah kaum wanita yang berseri-seri juga adalah lambang kepuasan seks yang mereka alami.

Seks sesama suami isteri merupakan sesuatu yang suci di sudut agama Islam. Malah agama-agama lain turut sama berpendapat begitu. Hubungan seks sesama suami isteri merupakan suatu ibadah seterusnya jalan untuk mendapatkan pahala.
Jadi, saya pasti anda sudah jelas mengenai beberapa kelebihan dan kenikmatan yang bakal anda perolehi selepas anda menempuhi malam pertama pengantin anda nanti.

Di sini saya ringkaskan kembali kelebihan-kelebihan tersebut :
  • Mengeratkan lagi hubungan anda dan pasangan setelah lama berkawan/bercouple
  • Langkah pertama dalam usaha mendapatkan zuriat yang soleh/solehah
  • Daya tumpuan fokus anda menjadi lebih tajam
  • Jaminan kebahagiaan di dunia dan di akhriat
  • Langkah pertama kearah mengekalkan wajah awet muda
  • Mendapat ganjaran pahala

Seterusnya saya akan dedahkan kepada anda beberapa perkara yang ada kemungkinan besar menjadi halangan buat anda sebelum menghadapi Malam Pertama yang penuh dengan kenikmatan ini.

Perkara-perkara tersebut mungkin juga anda tidak sedar selama ini yang menghantui fikiran anda. Tapi usah risau, segala ‘mimpi ngeri’ tersebut bakal anda atasinya melalui panduan-panduan yang bakal saya kongsikan dalam bab-bab yang seterusnya.

Amat penting buat anda untuk mengenali perkara tersebut kerana ianya merupakan punca-punca
yang boleh menggagalkan anda dalam mengecapi nikmat sebenar malam pertama pengantin anda kelak.


Baiklah jika anda ingin membaca bab-bab yang seterusnya silalah kel laman web Indahnya Malam Pertama Pengantin. Jangan lupa untuk download.


Sekian dari saya. Semoga bermanfaat.
Continue Reading

Wednesday, 7 May 2014

Review Kelab Jutawan Sujairi Saidali

Sehingga hari ini semakin ramai yang mencari peluang untuk menambahkan pendapatan PASIF melalui internet. Malangnya masih ramai yang belum berjaya menjana pendapatan melalui internet walaupun telah cuba pelbagai cara.

Program Bisnes Affiliate Kelab Jutawan


bisnes kelab jutawan betul ke penipu


Ingat Affiliate Marketing adalah bisnes yang tidak memerlukan anda simpan produk. Apa yang perlu anda lakukan cuma promosi link yang diberi. Sekiranya anda berjaya melakukan jualan anda akan menerima komisen dari owner produk tersebut.

Begitu juga dengan Kelab Jutawan TETAPI yang menariknya komisen dibayar sehingga 2 peringkat atau 2 tier. Jika anda menjadi ahli berdaftar kemudian berjaya membuat jualan kepada si A anda akan menerima komisen sebanyak RM50.

Kemudian jika si A anda pula yang membuat jualan kepada si B, RM50 komisen untuk si A dan RM20 komisen untuk anda (komisen 2 tier). Inilah yang dimaksudkan dengan dengan komisen affiliate second tier atau 2 tier.

Tetapi jika si B berjaya membuat jualan kepada si C, RM 50 komisen untuk si B dan komisen RM 20 (komisen 2 tier) untuk si A. Bagaimana dengan anda ? Anda tidak akan menerima komisen kerana si B dan si C adalah ahli kepada si A.

Founder KJ sebenarnya tidak berbuat demikian kerana seolah-olah seperti program MLM. Itulah sebabnya komisen diberi 2 peringkat sahaja.

facebook group ahli kelab jutawan


Bisnes Affiliate Kelab Jutawan telah wujud sejak tahun ,,,,, Dan masih bertapak sehingga kini. Group support di atas adalah group yang disediakan untuk ahli KJ. Bilangan ahli KJ semakin bertambah dari hari ke hari.
Rezeki ada di mana-mana yang penting usaha yang berterusan. Sekurang-kurangnya ini salah satu peluang pendapatan pasif untuk anda.




Sekian sahaja perkongsian kali ini. Jumpa lagi di email yang akan datang.
Continue Reading

Cara Post Iklan Automatik Di Facebook Percuma

Dalam kes pemasaran di facebook, ada 3 jenis kriteria yang saya ambil kira iaitu promosi di wall, group dan fanpage. Ketiga-tiganya adalah berbeza dari segi teknik namun persamaannya adalah PROMOSI. Namun kerja yang amat memenatkan jika anda perlu melakukan promosi setiap masa. Maksud saya post iklan setiap masa secara manual. Jadi bagaimana untuk melakukan promosi secara automatik post dengan hanya sekali setup.

Post Iklan Automatik Di Facebook


post iklan automatik dengan oohcron autopost facebook


Masa awal-awal melakukan promosi di facebook, saya juga buat kerja yang sama. Log in facebook dan post iklan one by one sampai satu tahap adakalanya saya rasa jemu, penat dan membazir masa.

Di tambah lagi bila iklan yang saya post tiada sambutan. Saya sering tertanya-tanya " Ada ke satu sistem yang boleh bantu saya post iklan automatik seperti Robot Pemasaran yang sentiasa bekerja untuk saya.


Automatik Post Iklan Menggunakan OhhCron


Ini yang saya petik daripada laman web Oohcron. Nama pengasas aplikasi ini ialah Muhammad Azrain bin Kamaruddin dan seorang Web Programmer yang sangat passion dengan pembangunan sistem berasaskan web. Beliau seorang yang low-profile dan sangat pemalu tetapi boleh dikatakan mesra bila sudah kenal.

Pada awalnya, OohCron adalah satu side project yang beliau bangunkan hanya untuk kegunaan sendiri.Namun tak sangka ia mendapat sambutan hangat dan memberi impak yang besar kepada para peniaga di Facebook.

Beliau kini sedang aktif untuk membuat penambahbaikan sistem OohCron dari semasa ke semasa untuk keselesaan pengguna. Di awal pembangunan OohCron (dikenali sebagai OohPost), hanyalah untuk kegunaan sendiri sahaja.

Namun, selepas itu beliau cuba berkongsi dengan membuka pendaftaran kepada peniaga-peniaga online di Facebook (FB) dengan yuran yang amat rendah. Tidak disangka ia mendapat sambutan yang amat menggalakkan pada awalnya.

Beliau telah membuka servis atas nama OohPost ini pada 13.8.2013 dan berjaya mendapat 500 pengguna dalam masa 2 minggu. Selepas itu, pengguna OohPost terus meningkat dari hari ke hari dan banyak membantu peniaga-peniaga di Facebook mempromosikan produk ke Group dan Page dengan mudah dan menjimatkan masa.

Namun, OohPost hanya bertahan selama lebih kurang 2 bulan. Pada penghujung Oktober 2013, app dan domain OohPost telah diblock oleh Facebook. Disebabkan ramai yang menyokong OohPost, beliau tekad untuk bangunkan semula servis dan membuat penjenamaan semula iaitu OohCron seperti sekarang.

Alhamdulillah, selepas itu, OohCron banyak membuat perubahan serta penambahbaikan dari semasa ke semasa. Sehingga kini, selepas 3 bulan beroperasi semula, OohCron telah berjaya menghantar iklan sebanyak lebih 8,000,000 ke Group dan Page serta Profile dengan purata 130,000 iklan sehari.

Oohcron telah mempunyai lebih kurang 1,500 pengguna aktif dan semakin meningkat. Jadi saya anda mampu jimatkan masa anda post iklan di facebook dengan menggunakan oohcron. Anda boleh cuba secara percuma. Saya yakin anda pasti puas hati.


-->> Daftar Oohcron Percuma <--


Sekian sahaja perkongsian dari saya. Jumpa lagi dalam artikel yang akan datang.
Continue Reading
Ping your blog, website, or RSS feed for Free
Blogged.my